Nu er han sigtet for forsøg på manddrab

Nu er han sigtet for forsøg på manddrab

Siden august sidste år har en 33 årige dansk statsborger, Youssef Khater, siddet varetægtsfængslet i Chile, mistænkt for et overfald på en ung amerikansk kvinde.

Nu har den chilenske anklagemyndighed valgt at sigte den 33 årige for forsøg på manddrab og brandsiftelse.

Danskeren, der har libanesisk baggrund, udgiver sig ofte for at være palæstinenser og har i bl.a. Hvidovre snydt og bedraget sig til hundredtusindvis af kroner.

Hvidovre Avis har siden 2009 fulgt sagen om Youssef Khater, der dengang snød en række Hvidovreborgere ved bl.a. at arrangere et falsk løb i Vigerslevparken samt love op mod 60 mennesker gratis ophold i Dubai mod, at de selv betalte en flybillet.

Sigtelserne i Hvidovre lyder på bedrageri for 430.000 kr., brandstiftelse på en lejlighed i Store Hus, underslæb og dokumentfalsk.

Youssef Khater er kendt over hele verden i ekstremløber-kredse, er opvokset i Brønderslev men har i en kortere periode boet i Hvidovre.

Af sigtelsen fremgår det, at Youssef Khater forsøgte at kvæle sit offer, hvorefter hun mistede bevidstheden. Herefter skulle Youssef Khater have dækket hende med murbrokker og et tykt stykke stof.

Både Nordjyllands Politi og Københavns Vestegns Politi er officielt af anklagemyndigheden i Chile blevet anmodet om at fremsende de sigtelser, Youssef Khater står overfor i Danmark.

Den danske anklagemyndighed underretter nu Justitsministeriet i sagen.

Source: http://hvidovre.lokalavisen.dk/nu-er-han-sigtet-for-forsoeg-paa-manddrab/Politi/20120321/artikler/120329879/1675

Leave a comment