Bedragerisigtet anholdt i lufthavnen

Bedragerisigtet anholdt i lufthavnen

Den bedragerisigtede tidligere Hvidovreborger Youssef Khater, som Hvidovre Avis har omtalt siden han i 2009 snød en række lokale borgere og virksomheder, blev i weekenden anholdt i Københavns Lufthavn.

Chilenske betjente fulgte den 34-årige libanesisk fødte mand til København, hvor danske betjente tog imod og anholdte ham.

Youssef Khater har siden 2009 – ifølge en række sigtelser – bedraget virksomheder og private borgere for hundredstusindvis af kroner, både i Hvidovre og i Nordjylland, hvor han er opvokset.

Den 34-årige har i et års tid siddet fængslet for forsøg på manddrab i Chile. Han blev idømt 541 dages fængsel for i 2011 at have forsøgt at slå en amerikansk turist ihjel samt dømt for bedrageri, for hvilket han blev idømt 61 dages fængsel.

Vestegnens Politi har gennem flere år eftersøgt Youssef Khater for at forkynde anklageskriftet for ham. Men det er aldrig lykkedes, fordi han flygtede ud af landet efter en kort varetægtsfængsling ved juletid i 2009.

Nu er det lykkedes. Youssef Khater er foreløbig varetægtsfængslet til torsdag grundet risiko for undvigelse.

Forsvareren har kæret afgørelsen til Landsretten, mens anklagemyndigheden har nedlagt påstand om, at varetægtsfængslingen forlænges til fire uger.

Source: http://hvidovre.lokalavisen.dk/bedrageren-overfaldt-amerikansk-kvinde-i-chile—nu-anholdt-/20110816/artikler/708169477

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s