Bedrageren overfaldt amerikansk kvinde i Chile – nu anholdt

Bedrageren overfaldt amerikansk kvinde i Chile – nu anholdt

Den i Hvidovre Avis – gennem de sidste to år – meget omtalte 33 årige mand skal nu for retten i Chile

Den eftersøgte, bedragerisigtede ekstremløber Youssef Khater, som Hvidovre Avis igennem et par år har fulgt via hans forbrydelser mod blandt andet adskillige lokale hvidovreborgere og virksomheder såsom Friheden Butikscenter, befinder sig pt. i Chile.

Og nu har også det chilenske politi fået øjnene op for, at den 33 årige tidligere hvidovreborger opholder sig i landet.

Ifølge avisen Las Últimas Noticias står Youssef Khater bag et overfald på en 23 årig amerikansk kvinde fra Texas ved navn Callie Quinn. Overfaldet skete ifølge avisens oplysninger for ca. tre uger siden. I sidste uge blev ekstremløberen efter intens eftersøgning anholdt på gaden i Samtiago.

Hvidovre Avis har været i kontakt med både medier og advokater i Chile, som er lettede over, at den tidligere sportsbutikansatte hvidovreborger er bag lås og slå.

Grundet oplysninger fra Københavns Vestegns Politi lykkedes det den chilenske anklager at få varetægtsfængslet danskeren. Foreløbig i 30 dage, ind til efterforskerne kan bygge en sag op.

Sagen i Chile

Den amerikanske kvinde, Callie Quinn, havde mødt Youssef Khater på det hostel, hvor de begge boede. Youssef Khater overbeviste amerikaneren om, at han havde solgt sit hus i Danmark for at investere i fast ejendom i Chile. Han forklarede, at han netop havde købt en lejlighed, som kvinden kunne leje sig ind i.

Callie Quinn, der opholder sig i Chile som lærer, manglede et sted at bo og sagde derfor ja tak. Hun gav Youssef Khater 600 dollars og blev bragt til stedet, hvor hun skulle have udleveret nøglerne til lejligheden. Men her var lukket.

Dernæst insisterede Youssef Khater på, at de begge gik ud for at fejre kvindens nye bopæl. Ifølge kvindens forklaring til Las Últimas Noticias blev Youssef Khater meget fuld – sikkert fordi han på grund af sin status som ekstremløber ikke er vant til at indtage alkohol.

På hjemvejen fik han lokket den 23 årige ind i et udbrændt bilværksted. Her overfaldt han ifølge anklagen den 23 årige kvinde med en kæp. Hun vågnede senere i asken og løb tilbage på det hostel, de begge stadig boede på. Her råbte hun så meget op, at de andre beboere tog affære? Men Youssef Khater stak af.

Eftersøgt for bedrageri og brandstiftelse

I Danmark er Youssef Khater efterlyst for bedrageri, brandstiftelse, underslæb og dokumentfalsk. Anklageskriftet alene i Hvidovre lyder på bedrageri for 430.000 kr. og for brandstiftelse i Store Hus, hvor Youssef Khater’s lejede lejlighed brændte ud i sommeren 2009.

Også politiet i Nordjylland leder efter Youssef Khater, hvor han bl.a. er eftersøgt for bedrageri begået i sommeren 2010.

Som Hvidovre Avis tidligere har fortalt, har den palæstinensiske forening i Danmark ydet støtte til, at Youssef Khater kunne gennemføre løb i Chile – senere fandt man ud af at man var blevet snydt som så mange andre.

Hvidovre Avis har også tidligere berettet om, hvordan den palæstinensiske forening i Chile (palæstinenserne udgør en kæmpe minoritetsgruppe i Chile) har støttet Youssef Khater med tusindvis af dollars i landet.

Det forlyder også, at en englænder er blevet snydt for en bunke penge, da han troede at han skulle investere i ejendom med Youssef Khater.

Manden, der er opvokset i Brønderslev, påstår overfor nye bekendtskaber, at han er palæstinenser, men han er i virkeligheden født i Beirut, Libanon.

Den Palæstinensiske Forening i Danmark mener, at identiteten som palæstinenser udelukkende er opdigtet for at skaffe penge fra palæstinensere, som der er flere af i Danmark end libanesere.

Youssef Khater har stadig en virksomhed baseret i Danmark, som er tilmeldt en adresse i Brønderslev. Virksomheden er ifølge CVR registret ikke opløst.

Source: http://hvidovre.lokalavisen.dk/bedrageren-overfaldt-amerikansk-kvinde-i-chile—nu-anholdt-/20110816/artikler/708169477

Leave a comment